Körte-szeder crumble |
Sokan írnak olyan blogtörténetet, ahol a színhely Anglia, és néha nem árt a cselekményt színesíteni például azzal, ha elmennek a hősök étterembe, mit fogyasztanak.
Ha az angol konyhára gondolunk, jusson eszünke, hogy ehhez hozzátartoznak az elkészítési módok, a hagyományok és receptek. A jellegzetes Brit ételeket meghatározták a fűszerek behozatala, az összetevők, az ötletek a meghódított területekről, főként É-Amerikából és Indiából. Az összképhez pedig a tömeges bevándorlók is hozzátették a magukét, így alakult ki a mai Angol ételek jellemzőinek összesége.
Sült bárány gyógynövényes morzsában |
A hagyományos étkezés ősi eredetű, mint például a kenyér és a sajt fogyasztása , sült és párolt húsok, a piték, pudingok, párolt zöldségek és erőlevesek, az édesvizi és tengeri halakkal egyetemben.
Segítségül pár jellegzetesen angol étel neve, képpel együtt
Marhasült, karamellizált hagymaszósszal |
St-Clement pite (narancsos-citromos) |
2 megjegyzés:
Hm, összefutott a nyál a számban. :) Főleg St-Clement pite, és a pároltáfonyás piskóta vonzó számomra.
Nekem is!:))
Megjegyzés küldése